="" http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">="" http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">="" http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">="" http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">="" http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">="" http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">="" http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">lass="ba-wrapper">

Online rezervacije

DolazakBroj noćenja

Promotivni kod


Promijeni / otkaži rezervaciju

Online rezervacije

Dolazak

Broj noćenja


Promotivni kod


Promijeni / otkaži rezervaciju »

O HOTELU

U HARMONIJI SA PRIRODOM

Hotel Soa je novosagradjeni objekat visokokvalitetne usluge I ambijenta koji se nalazi u središtu turističkog centra Žabljak. Savremena interpretacija tradicionalne durmitorske arhitekture karakteriše stil gradnje ovog hotela koji je kategorisan sa četiri zvjezdice. Nudeći visoki nivo usluge i pogodnosti, hotel poziva goste da iskuse netaknutu ljepotu prirode u okruženju planina, jezera, rijeka i kanjona koji se nalaze u NP Durmitor. Hotel Soa se nalazi na prvom kilometru staze odnosno puta ka najposjecenijoj prirodnoj atrakciji na Zabljaku - Crnom jezeru.

Udobnost i komfor

SMJEŠtaj

Hotel raspolaže sa 18 smještajnih jedinica (sobe, studia, apartmani), koji gostima pružaju potpuni komfor i udobnost. Izaberite sta Vam najvise odgovara.

Hotel Soa se nalazi na prvom kilometru staze odnosno puta ka najposjecenijoj prirodnoj atrakciji na Zabljaku, tj. ka Crnom jezeru. Njegova pozicija vam omugućava da 10- minutnom šetnjom obidjete gotovo sve sadrzaje u blizini hotela. Sam hotel je ušuškan i okružen četinarima, sa veličanstvenim pogledom na planinski vijenac.

INTERNACIONALNA KUHINJA

DOŽIVITE MAGIJU MAJSTORA KUhinje

Hotel Soa nudi širok izbor nacionalnih i internacionalnih specijaliteta, koje možete konzumirati u Lounge baru, elegantnom restoranu ili na nekoj od naših terasa.

SPA& wellness

RELAKSIRAJTE SE U NAŠEM

spa & wellness CENTRU

Zelite da se opustite se od prebrzog načina života i skupljenog stresa? 

Prepustite se uzivanju u nasem mini Spa centru. Nudimo vam razne oblike relaksacije, detoksikacije organizma, i njege tijela.

Nas Spa centar obuhvata hamam – tursko kupatilo, finsku saunu, tuseve kao i sobu za masazu.