Hrana i piće

Hotel Soa nudi širok izbor nacionalnih i internacionalnih specijaliteta, koje možete konzumirati u Lounge baru, elegantnom restoranu ili na nekoj od naših terasa.

Posebno smo ponosni na našu vinariju i sigurni smo da ćete naći jedno od omiljenih vina iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije, Francuske, Španije…

opuštanje pored kamina
LOUNGE BAR

Lounge bar je smješten u prizemlju hotela s prekrasnim pogledom na masiv Durmitora. Pucketanje vatre iz kamina, prijatna muzika i vaši omiljeni TV kanali će učiniti da se osjećate kao da ste kod kuće. Ovdje možete probati pice, sendviče, paste ili palačinke, piti sa prijateljima i uživati u nekim od poznatih poslastica.

RADNO VRIJEME
07.00 - 23.00 h
DOŽIVITE MAGIJU MAJSTORA KUHINJE
RESTORAN

Restoran SOA nudi širok izbor nacionalnih i međunarodnih specijaliteta, pažljivo pripremljenih od svježih namirnica. Restoran je idealno mjesto za male proslave, svadbe, poslovne sastanke, seminare i konferencije (oko 60-80 osoba).

RADNO VRIJEME
13.00 - 23.00 h
jedinstven izbor vrhunskih vina
VINOTEKA

Izabrali smo jedinstveni izbor vina, proizvedenih u izvanrednim berbama koje uključuju kultni status, klasične, omiljene i butik vinarije najuglednijih proizvođača širom svijeta. Ako imate neke posebne želje, molimo vas da nas obavijestite i mi ćemo se potruditi da ispunimo vaše zahtjeve prije vašeg dolaska.

RADNO VRIJEME
07.00 - 23.00 h
Prev
Next
Rezerviši