Smještaj

Savremena interpretacija tradicionalne durmitorske arhitekture karakteriše stil gradnje ovog hotela koji je kategorisan sa četiri zvjezdice. Nudeći visoko nivo usluge i pogodnosti, hotel poziva goste da iskuse netaknutu ljepotu prirode u okruženju planina, jezera, rijeka i kanjona koji se nalaze u NP Durmitor.

TIPOVI SMJEŠTAJA

Hotel raspolaže sa 16 jedinica (pet dvokrevetnih soba, pet standard apartmana, četiri family apartmana, jedan executive apartman i jedan two-bedroom family apartman) koji će vam pružiti potpuni komfor, bilo da dolazite poslom, na romantični vikend ili porodični odmor.

Sve jedinice imaju mini bar, TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, besplatan bežični internet, direktnu telefonsku liniju. Moderan enterijer, maksimalna udobnost i ljubazno osoblje učiniće da vaš boravak bude pravo uživanje.

superiorni kvalitet
Junior apartman

apartman sa djelimično odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Ovaj apartman sadrži spavaću sobu, dio za sjedenje sa sofom i televizorom. Idelan za goste koji putuju u paru ili sami.

20-22 m2
2 + 1
Francuski ležaj, mogućnost dodatnih ležaja
standard udobnosti
Standardni apartman

Apartman sa jednom spavaćom sobom i odvojenim dnevnim boravkom Posjeduje malu kuhinju sa -šankom, spavaću sobu i odvojenu dnevnu sobu sa televizorom i sofom koja se transformiše u dodatni ležaj. Ovaj apartman je idealan za porodicu.

28-30 m2
2 + 2
Francuski ležaj ili dva odvojena kreveta
ZA CIJELU PORODICU
Porodični apartman

Porodični apartman sadrži prostranu dnevnu sobu sa manjom kuhinjom i stolom za ručavanje. Odvojena spavaća soba posjeduje bračni ležaj sa kupatilom dok se sofa u dnevnoj sobi transformiše u dodatni ležaj za dvoje. Komforni porodični apartman ima terasu, prostranu dnevnu sobu sa manjom kuhinjom i stolom za ručavanje.

40-50 m2
4 + 1
Francuski ležaj
Pogled na planinu
komfor za sve
Dvosobni apartman

Naš najveći apartman idealan je za dva para ili porodicu sa djecom koja bi odvojenu spavaću sobu. Posjeduje dvije odvojene spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom kao i manji dnevni boravak sa sofom koja se takođe može iskoristiti kao dodatni ležaj.

54 m2
4 + 2
Francuski ležajevi u sobama
Pogled na planinu
LUKSUZ KAKAV ZASLUŽUJETE
Luksuzni apartman

Naš najluksuzniji apartman odiše elegancijom. Posjeduje jednu spavaću sobu, prostrani dnevni boravak sa kaminom i manjom kuhinjom. Ovaj apartman pruža nezaboravan ugođaj i prelijep pogled sa terase na obližnje planinske vrhove.

48 m2
4 + 2
Francuski ležaj. Sofa na razvlačenje
Pogled na planinu
Rezerviši