Budi u harmoniji
s prirodom

Ušuškan i okružen četinarima, sa veličanstvenim pogledom na planinski vijenac.

Poštujući vrijednosti prirode i okruženja, Hotel SOA sagrađen je na Žabljaku, u samom srcu Nacionalnog parka Durmitor. Savremena interpretacija tradicionalne durimitorske arhitekture karakteriše stil ovog hotela sa četiri zvjezdice. Nalazi se na prvom kilometru puta ka Crnom jezeru, najposjećenijem prirodnom blagu na Žabljaku.

Njegova pozicija omogućava vam da laganom šetnjom obiđete gotovo sve glavne atrakcije u blizini.

Hotel raspolaže sa 16 jedinica (pet dvokrevetnih soba, pet standard apartmana, četiri family apartmana, jedan executive apartman i jedan two-bedroom family apartman) koji će vam pružiti potpuni komfor, bilo da dolazite poslom, na romantični vikend ili porodični odmor.

Sve jedinice imaju mini bar, TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, besplatan bežični internet, direktnu telefonsku liniju. Moderan enterijer, maksimalna udobnost i ljubazno osoblje učiniće da vaš boravak bude pravo uživanje.

Pored smještajnih jedinica, hotel sadrži i kafeteriju, a la carte restoran, vinariju i mini spa. Enterijer je urađen po savremenim standardima, što će vaš boravak učiniti prijatnim i vrijednim pamćenja.

Za potpun ugođaj, nudimo vam i različite vrste izleta i aktivnosti u organizaciji SOA Experience agencije.

SOA Ekperience ispunjava vaše snove i želje za aktivnim odmorom u prirodi i nudi priliku da doživite zaista neverovatne i nezaboravne avanture u prelijepom Nacionalnom parku Durmitor, mjestu svetske baštine pod zaštitom UNESCO-a.

PROVJERI PONUDU
Prev
Next
Rezerviši